AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili yutmak

Kahve falında dili yutmak

Kahve falında dili yutmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dili yutmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi dile getirmeniz bazı ilişkilerinizin canlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında dil yutmak güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Kahve falında dilini yutmak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dili yutmak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında küçük dilini yutmak yüksek bir makama geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yumurta yutmak yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak yutmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında takma diş yutmak aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına alamet eder.

Kahve falında kurdele yutmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir