AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilinde tüy bittiğini görmek

Kahve falında dilinde tüy bittiğini görmek

Kahve falında dilinde tüy bittiğini görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında dilinde tüy bittiğini gördüyseniz:

  • Israrcı yaklaşımlardan kaçının.

Kahve falında dilinde tüy bittiğini görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilinde tüy bitmek hayal kırıklığına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde tüy görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına delalettir.

Kahve falında dilinden iğne çıkarmak ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Kahve falında dilinde kıl çıktığını görmek geleceğinin de çok parlak olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilinde diş görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilinden öpmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilinde ip görmek sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir