AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş balık görmek

Kahve falında dilimlenmiş balık görmek

Kahve falında dilimlenmiş balık görmek büyük üzüntüler yaşayacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dilimlenmiş balık gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında dilimlenmiş balık görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında portakal dilimi görmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş sucuk görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında karpuz dilimi görmek ihanete uğrayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş şeftali görmek bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına delalet eder.

Kahve falında dilim dilim karpuz görmek zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir