AnaSayfa / Genel / Kahve falında portakal dilimi görmek

Kahve falında portakal dilimi görmek

Kahve falında portakal dilimi görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, dedikodu edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında portakal dilimi gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Kahve falında portakal dilimi görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına inanılır.

Kahve falında portakal dilimi yemek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında portakal dilimleri görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında bir dilim pasta yemek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında dilimlenmiş peynir görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, borçların ödeneceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dilimlenmiş pasta görmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir