AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz dilimi görmek

Kahve falında karpuz dilimi görmek

Kahve falında karpuz dilimi görmek hayalkırıklıklarının giderileceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında karpuz dilimi gördüyseniz:

  • İpuçlarını takip ederek belli çelişkili veya şüpheli durumları çözme şansınız olabilir ya da zayıfladığını hissettiğiniz bazı iş veya ilişkileri sonlandırabilirsiniz.

Kahve falında dilim karpuz görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına inanılır.

Kahve falında bir dilim karpuz görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz görmek güzel haberler alacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında karpuz dilimi görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına işarettir.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz yemek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayırlı kapıların açılacağına işarettir.

Kahve falında karpuz dilimi yemek iyilik bulacağına, şifa edineceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında dilim dilim karpuz görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir