AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, bir anda yükseleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, beden sağlığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş portakal gördüyseniz:

  • Oldukça yıpranmış iş veya ilişkilerin mamut hızıyla ilerlemesine izin verin.

Kahve falında portakal dilimi yemek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında portakal dilimleri görmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında portakal dilimi görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına inanılır.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine delalet eder.

Kahve falında iki dilim ekmek görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına tabir olunur.

Kahve falında dilimlenmiş sucuk görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir