AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş şeftali görmek

Kahve falında dilimlenmiş şeftali görmek

Kahve falında dilimlenmiş şeftali görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına tabir olunur.

Kahve falında dilimlenmiş şeftali gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında dilimlenmiş şeftali görmek sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında dilimlenmiş portakal yemek hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine delalettir.

Kahve falında bir dilim pasta görmek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında dilimlenmiş ayva görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir dilim pasta yemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş kavun görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir