AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilim dilim karpuz görmek

Kahve falında dilim dilim karpuz görmek

Kahve falında dilim dilim karpuz görmek işlerinin toparlanacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, bir uzmana başvurulacağına tabir olunur.

Kahve falında dilim dilim karpuz gördüyseniz:

  • Diğerleriyle çatışmayan bir zemin bulana kadar kendi başınıza hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında bir dilim karpuz görmek falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına inanılır.

Kahve falında dilim karpuz görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına delalet eder.

Kahve falında dilim dilim karpuz görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz görmek gelişeceğine, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına inanılır.

Kahve falında dilimlenmiş karpuz yemek büyük bir projenin başına geçileceğine, can sıkıcı haberler almaya işaret eder.

Kahve falında karpuz dilimi yemek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz dilimi görmek el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir