AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilimlenmiş sucuk görmek

Kahve falında dilimlenmiş sucuk görmek

Kahve falında dilimlenmiş sucuk görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında dilimlenmiş sucuk gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Kahve falında dilimlenmiş sucuk görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, adeta sinirden küplere bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz dilimi görmek zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir dilim karpuz görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilimlenmiş yumurta görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işarettir.

Kahve falında dilimlenmiş soğan görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına yorulur.

Kahve falında bir dilim karpuz yemek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dilimlenmiş patates görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına rivayet eder.

Kahve falında bir dilim ekmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir