AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilekte bulunmak

Kahve falında dilekte bulunmak

Kahve falında dilekte bulunmak bazı zevklerinden geri kalacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilekte bulunmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde bağlayıcı sözler verilebilir ya da sonlanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında dilekte bulunmak çok kötü olaylar yaşayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cinden dilek dilemek hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilek perisi görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu görmek önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine işarettir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, mutlu olmanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir