AnaSayfa / Genel / Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu görmek

Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu görmek

Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu görmek hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, işsiz ise işe gireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına delalet eder.

Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu gördüyseniz:

  • İlişkilerde belli belirsiz zorlanmalar yaşanabilir.

Kahve falında dileğinin gerçek olduğunu görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gerçek hayatta ölmüş birini görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine delalettir.

Kahve falında gerçeği söylemek hayatın temposunun yükseleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayalinin gerçekleştiğini görmek sağlığından olacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gerçek gibi hissetmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet eder.

Kahve falında görülenleri gerçek sanmak kişinin gülen yüzünün solacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında gördüğünü gerçek sanmak sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir