AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilek perisi görmek

Kahve falında dilek perisi görmek

Kahve falında dilek perisi görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, doğru iş ortaklığı yapacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, onu cesaretlendireceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine inanılır.

Kahve falında dilek perisi gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında dilek perisi görmek her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanatlı peri görmek kısmetlerinin çoğalacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında perili köşk görmek kafasının rahat edeceğine, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına işarettir.

Kahve falında peri bacası görmek hayata karşı isteksizleşeceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cin ve peri görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında peri olmak sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına inanılır.

Kahve falında peri bacaları görmek sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, azap çektiğine işaret eder.

Kahve falında perili ev görmek sorunların çabucak atlatılacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir