AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, çocuklarınız veya partnerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ilham veren aktivitelere katılarak yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek kendi işinin başına geçeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tuttuğunu görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine delalettir.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak yepyeni biri haline geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında dilek tuttuğunu görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek dilemek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir