AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilde tüy bitmek

Kahve falında dilde tüy bitmek

Kahve falında dilde tüy bitmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, aile saadetinin artacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, işinin de hep yürüyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, kişinin malını kaybedebileceğine inanılır.

Kahve falında dilde tüy bitmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal ya da refuse etmemenizde fayda var.

Kahve falında dilde tüy bitmek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında dilinde tüy bitmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında mermisi bitmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurşunu bitmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında benzini bitmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına işaret eder.

Kahve falında dilde tüy görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin dilmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir