AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilde tüy görmek

Kahve falında dilde tüy görmek

Kahve falında dilde tüy görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ona mutluluk getireceğine, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, fal sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına yorulur.

Kahve falında dilde tüy gördüyseniz:

  • Sevgi kazanmak için para harcamanız gerekmiyor.

Kahve falında dilde tüy bitmek maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Kahve falında dilde tüy görmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dilde iğne görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, şansının ve kısmetinin açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında dilde piercing görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında zeytin dilmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dilde kıl çıktığını görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı dilde konuşan birini görmek moral bulacağına, hafifleyeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir