AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini gördüyseniz:

  • Bazı etkinlikler konusunda ailenizden alabileceğiniz kısıtlamalar sizi sıkabilir.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında defne yaprağı görmek kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, daha temkinli ve garantici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında defne görmek dinde bilginleşeceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında defne ağacı görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında defne sabunu görmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında ilk defa içki içmek eğlenceli günlere kavuşacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ilk defa araba sürmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ilk defa sigara içmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir