AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermisi bitmek

Kahve falında mermisi bitmek

Kahve falında mermisi bitmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına işaret eder.

Kahve falında mermisi bitmek gördüyseniz:

  • Hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında mermisi bitmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında dilde tüy bitmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında benzini bitmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işarettir.

Kahve falında kurşunu bitmek maddi olanakların artacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dilinde tüy bitmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine işaret eder.

Kahve falında silahtan mermi çıkarmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek mermi görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında mermi yarası görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir