AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin dilmek

Kahve falında zeytin dilmek

Kahve falında zeytin dilmek kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında zeytin dilmek gördüyseniz:

  • Gerilime rağmen hayranlarınız artıyor olacak.

Kahve falında zeytin dilmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kısmetinizin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek evlerine dünürcü geleceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karpuz dilmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına delalet eder.

Kahve falında dilde iğne görmek yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, rızık bolluğu içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı dilde yazı görmek onlardan medet umacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı dilde konuşan birini görmek güven kaybına uğrayacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir