AnaSayfa / Genel / Kahve falında benzini bitmek

Kahve falında benzini bitmek

Kahve falında benzini bitmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, isabetli adımlar atılacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında benzini bitmek gördüyseniz:

  • En azından onun duygularını öğrenirsiniz.

Kahve falında benzini bitmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kurşunu bitmek birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine inanılır.

Kahve falında dilde tüy bitmek hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret eder.

Kahve falında dilinde tüy bitmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mermisi bitmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında benzini bitmiş araba görmek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına inanılır.

Kahve falında benzin bittiğini görmek onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında benzin yakmak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir