AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye yorulur.

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili özel bilgileri paylaşırken dikkatli olmalısınız.

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında başka bir dilde konuşmak başarısının azalacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında başka dilde konuşmak yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz dilmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin dilmek zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı dilde konuşan birini görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir