AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilden öpmek

Kahve falında dilden öpmek

Kahve falında dilden öpmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dilden öpmek gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Kahve falında dilden öpmek Allah katında güzel mükafatlar almasına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına işarettir.

Kahve falında dilde kıl çıktığını görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, sorunlar altında ezileceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı dilde yazı görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, helal rızık yiyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, yeni bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında dilde iğne görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karpuz dilmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek zararın telafi edileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine inanılır.

Kahve falında başka bir dilde konuşmak kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, sağlığının kötüye gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir