AnaSayfa / Genel / Kahve falında karpuz dilmek

Kahve falında karpuz dilmek

Kahve falında karpuz dilmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, büyük miktarda para kazanacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında karpuz dilmek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı ya da komşularınızı ilgilendiren gelişmeler vaktinizi alabilir.

Kahve falında karpuz dilmek yeni bir çevre edinileceğine, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilde diş görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında dilde tüy görmek kısmet alacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında dilden kıl koparmak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve fal sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına inanılır.

Kahve falında başka dilde konuşmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dilde saç görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir