AnaSayfa / Genel / Kahve falında dilden kıl koparmak

Kahve falında dilden kıl koparmak

Kahve falında dilden kıl koparmak olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, rızkından ve gelirinden olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında dilden kıl koparmak gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Kahve falında dilde kıl görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dilden kıl koparmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dilde kıl çıktığını görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet eder.

Kahve falında bir ölünün ikinci defa defne dildiğini görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka dilde konuşmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı dilde yazı görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı dilde konuşan birini görmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında bilinmeyen bir dilde konuşmak musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, şansın kaçacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir