AnaSayfa / Genel / Kahve falında dili boğazına kaçmak

Kahve falında dili boğazına kaçmak

Kahve falında dili boğazına kaçmak iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret eder.

Kahve falında dili boğazına kaçmak gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Kahve falında dili boğazına kaçmak makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına işarettir.

Kahve falında boğazına bişey kaçmak falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazına kıl kaçmak çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında boğaza birşey kaçmak bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğaza kıl kaçmak torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında dili kopmak kısmetinin ve şansının kapanacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına inanılır.

Kahve falında dili koparmak zahmete düşeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine delalettir.

Kahve falında dili yara görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir