AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, aniden evlilik kararı alacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, hayırlı ve güzel olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz bir şeyi bir kadın, sizden önce davranarak veya sizi engelleyerek bozabilir.

Kahve falında babanın mezarını açmak ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında babasının mezarını açmak geleceği için faydalı adımlar atacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin mezarını açmak bunu da herkese ilan edeceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolu mezarı açmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstünü açmak dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında mezarlık açmak onunla iyi bir geçim içinde olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir