AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı mezarında görmek

Kahve falında ölmüş babayı mezarında görmek

Kahve falında ölmüş babayı mezarında görmek sevinçli haberlere, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı mezarında gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak bazı adımlar atacağına, büyük mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını mezara gömmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, her şeyin gönlünce olacağına tabir olunur.

Kahve falında anne baba mezarı görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında ölen babasının mezarını görmek çalışmaları kötüleyeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı mezarda görmek yükünün azalacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında babanın mezarında dua etmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında babayı mezarda görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir