AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş izi görmek

Kahve falında dikiş izi görmek

Kahve falında dikiş izi görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş izi gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına işaret eder.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş izi görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçak izi görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine tabir olunur.

Kahve falında duvarda ayak izi görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, hastalıklarını yenmeyi başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir