AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçak izi görmek

Kahve falında bıçak izi görmek

Kahve falında bıçak izi görmek rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçak izi gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Kahve falında bıçak izi görmek çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, insanların takdirini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında karda ayak izi görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük izi görmek çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine inanılır.

Kahve falında ayak izi takip etmek esenlik bulup, mutlu olacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında izlandaya gitmek başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dudak izi görmek çalışmalarının beğenileceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında uyurken izlenmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde ayak izi görmek borçlarının da kapanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir