AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücutta dikiş izi görmek

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, patron koltuğuna yükseleceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, itibar kazanacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında vücutta dikiş izi gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi sonuçları verecek şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek azap çektiğine, neşesini kaçıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, malının ve parasının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek ağzının tadının bozulacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş izi görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudunda iz görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücutta iz görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir