AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarda ayak izi görmek

Kahve falında duvarda ayak izi görmek

Kahve falında duvarda ayak izi görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, yoksul için zenginliğe, çıkılan yolculukların şans getireceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret eder.

Kahve falında duvarda ayak izi gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Kahve falında duvarda ayak izi görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına rivayet eder.

Kahve falında duvarda el izi görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında karda ayak izleri görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayak izi bırakmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ayak izleri görmek hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi ayak izi görmek kurtuluşa ereceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayı ayak izi görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bebek ayak izi görmek fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir