AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek verimli olacak işler yapacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda dikiş izi gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz her zamankinden kolay olabilir.

Kahve falında vücudunda dikiş izi görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında vücutta dikiş izi görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında dikiş izi görmek bazen fakirlik görüleceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ameliyat dikiş izi görmek rahat bir hayata başlayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında dikiş izi görmek rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, onu isyan noktasına getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde dikiş izi görmek maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta yara izi görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda izler görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir