AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş iplik görmek

Kahve falında dikiş iplik görmek

Kahve falında dikiş iplik görmek fal sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayallerinin söneceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında dikiş iplik gördüyseniz:

  • Hayatınıza maddi, manevi dengeler kazandırmaya çabalayın.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dikiş ipliği görmek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz dikiş ipliği görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş iplik görmek kişinin geçiminin zorlaşacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ipliğe düğüm atmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir