AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, birçok iş teklifi alınacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek sermayesini riske etmeyeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine delalettir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek stresin ve üzüntülerin biteceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına delalettir.

Kahve falında beyaz dikiş ipliği görmek kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş ipliği görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, sorunları başarıyla çözmeye yorulur.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş iplik görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, adının ülke dışında yayılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz iple dikiş dikmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir