AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş ipliği görmek

Kahve falında dikiş ipliği görmek

Kahve falında dikiş ipliği görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, başarı kazanılacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine yorulur.

Kahve falında dikiş ipliği gördüyseniz:

  • İsteksiz olmanız veya işleri ertelemeniz çok fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında dikiş iplik görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dikiş ipliği görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş ipliği görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek hayırlı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iplik yemek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir