AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipliğe düğüm atmak

Kahve falında ipliğe düğüm atmak

Kahve falında ipliğe düğüm atmak en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ipliğe düğüm atmak gördüyseniz:

  • Hiçbir konuda kendinizi kısıtlamanız gerekmiyor.

Kahve falında ipliğe düğüm atmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğümlü iplik görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iple düğüm atmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğüm atmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipe düğüm atmak büyük kazanç elde edileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip düğümü çözmek işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına inanılır.

Kahve falında düğümlü ip görmek atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazı düğümlenmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir