AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, ticaret sektörüne atılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah dikiş ipliği gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızın veya arkadaşlarınızın hayallerinizi baltalama veya engelleme girişimlerine izin vermemelisiniz.

Kahve falında siyah dikiş ipliği görmek duygularını açığa vuracağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş iplik görmek maddi sıkışıklık içinde kalacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Kahve falında dikiş ipliği görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek karın artacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplikle dikiş dikmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dikiş ipliği görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine yorulur.

Kahve falında siyah iplik sarmak aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir