AnaSayfa / Genel / Kahve falında iplik yemek

Kahve falında iplik yemek

Kahve falında iplik yemek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, çeşitleneceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında iplik yemek gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Kahve falında iplik yemek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iplik görmek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağızdan iplik çekmek dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına inanılır.

Kahve falında ipliğe düğüm atmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında iplikli iğne görmek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına delalet eder.

Kahve falında ip iplik görmek verimli işlere gireceğine, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz iplik görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir