AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş iğnesi yutmak

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak adeta sinirden küplere bineceğine, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi vermek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi almak yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, amaçlarına ulaşmaya yorulmaktadır.

Kahve falında birine dikiş iğnesi vermek çok kolay bir hayatı olacağına, çok başarılı işlere adım atacağına alamet eder.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, malının ve parasının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine tabir olunur.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir