AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş iğnesi bulmak

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, iyilik ve hayır bulacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, iyi şartlara kavuşacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak başarı için yılmadan çalışılacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında dikiş iğnesi almak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kavgaların büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında dikiş makinası iğnesi görmek her zaman hürmet göreceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine delalettir.

Kahve falında birinden dikiş iğnesi almak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir