AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş iğnesi almak

Kahve falında dikiş iğnesi almak

Kahve falında dikiş iğnesi almak şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, küskünlük yaşanacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında dikiş iğnesi almak gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kendi işine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş iğnesi görmek yüküne ortak olacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında çok dikiş iğnesi görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında dikiş iğne görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden dikiş iğnesi almak deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş iğnesi toplamak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir