AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine dikiş iğnesi vermek

Kahve falında birine dikiş iğnesi vermek

Kahve falında birine dikiş iğnesi vermek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, kendini toparlayamayacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ilim irfan öğreneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine dikiş iğnesi vermek gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Kahve falında iğneyle dikiş dikmek aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde dikiş iğnesi görmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi görmek parasal olarak çok büyük destek vereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında birine dikiş iğnesi vermek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında dikiş iğnesine ip takmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, farklı kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğne iplikle dikiş dikmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir