AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş iğnesi vermek

Kahve falında dikiş iğnesi vermek

Kahve falında dikiş iğnesi vermek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dikiş iğnesi vermek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere istemeden karışık mesajlar vermeniz nedeniyle, isteklerinizin gerçekleşmesi zor olabilir.

Kahve falında dikiş iğnesi vermek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesinin kırıldığını görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerden dikiş iğnesi toplamak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikiş iğnesi toplamak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dikiş iğnesi bulmak işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulur.

Kahve falında dikiş iğnesi ve iplik görmek sevdiği insanların olacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine işaret eder.

Kahve falında dikiş makinası iğnesi görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir