AnaSayfa / Genel / Kahve falında deve dikeni görmek

Kahve falında deve dikeni görmek

Kahve falında deve dikeni görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deve dikeni gördüyseniz:

  • Parasal problemlerinizin üstesinden gelebilmek için dostlarınızdan biraz yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında deve dikeni görmek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikene düşmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, kazancından başkalarına da vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında parmağından diken çıkarmak Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenlik görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işaret eder.

Kahve falında gülün dikenini görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulur.

Kahve falında vücuttan diken çıkarmak aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikenlere basmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir