AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş diken kadın görmek

Kahve falında dikiş diken kadın görmek

Kahve falında dikiş diken kadın görmek evleneceğinize, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş diken kadın gördüyseniz:

  • Üzerinde düşünülmesi gereken çok şey var.

Kahve falında dikiş diken kadın görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikiş diken birini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işarettir.

Kahve falında dikiş dikeni görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diken koparmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Kahve falında elden diken çıkarmak ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik diken birini görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenli dal görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli incir görmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir