AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenleri çıkarmak

Kahve falında dikenleri çıkarmak

Kahve falında dikenleri çıkarmak yanlış seçimler yapacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çok daha mutlu olunacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, zararların günden güne artacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikenleri çıkarmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin problemlerinden kendiniz için yararlı dersler çıkartabileceğiniz bir aydasınız.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında diken çıkarmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak işinin ehli olacağına, elindekileri de alıp götüreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eline diken çıkarmak kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında elden diken çıkarmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine işarettir.

Kahve falında parmaktan diken çıkarmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan diken çıkarmak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir