AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli incir görmek

Kahve falında dikenli incir görmek

Kahve falında dikenli incir görmek daha fazla rızık elde edileceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dikenli incir gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardımı dokunabilecek kişilerle vakit geçirmeye çalışmanız sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dikenli incir görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalettir.

Kahve falında dikenli incir yemek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, aksiliklerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında dikenli inciri görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında dikenli incir toplamak sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli çalı görmek en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli tele takılmak bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, deşarj olacağına delalet eder.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine inanılır.

Kahve falında gül dikeni görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir