AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli dal görmek

Kahve falında dikenli dal görmek

Kahve falında dikenli dal görmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, başarılarının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli dal gördüyseniz:

  • Rafa kaldırdığınız bir hedefinizi, amacınızı, hayalinizi veya bir işi tekrar canlandırmak için fikir alışverişleri yapabilir, sahaya geri dönebilirsiniz.

Kahve falında dikenli dal görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, gözyaşı döküleceğine rivayet eder.

Kahve falında elindeki dikeni çıkarmak çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenli kaplumbağa görmek işsiz ise işe gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine işarettir.

Kahve falında ayaktan diken çıkartmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenleri kesmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline gül dikeni batmak borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında elden diken çıkarmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli hayvan görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir