AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik diken birini görmek

Kahve falında gelinlik diken birini görmek

Kahve falında gelinlik diken birini görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik diken birini gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Kahve falında gelinlik diken birini görmek aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, malının, parasının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek emeklerinin heba olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına inanılır.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına işaret eder.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diken görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine delalet eder.

Kahve falında dikensiz gül görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, sağlıklı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında böğürtlen dikeni görmek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında dikenli incir görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kendi işinin sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir