AnaSayfa / Genel / Kahve falında diken koparmak

Kahve falında diken koparmak

Kahve falında diken koparmak ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yaklaşan güzel günlere, sağlığından olacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna alamet etmektedir.

Kahve falında diken koparmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz ya da bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında diken ucu toplamak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenli ot yemek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına yorulur.

Kahve falında dikene takılmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında dikenli yılan görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında diken çıkarmak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine inanılır.

Kahve falında avucuna diken batmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında dikenli bitki görmek ancak gireceği yolun da çetin olacağına, yeni bir sayfa açacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir