AnaSayfa / Genel / Kahve falında elden diken çıkarmak

Kahve falında elden diken çıkarmak

Kahve falında elden diken çıkarmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında elden diken çıkarmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik kanallardan beklenmedik yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında elden diken çıkarmak falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında elden kıymık çıkarmak ele geçen kazancın artacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elden iğne çıkarmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elden para almak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elden para vermek yeni bir eve sahip olunacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Kahve falında elden iğne olmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elden bıçaklanmak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında elden su içmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir